Findus Erter



Bilde av Findus Erter.

Kalorier og Næringsinnhold i Findus Erter

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 270 kilojoule
Kcal 64.5 kalorier
Protein 5 gram
Karbo 7 gram
Sukker 4 gram
Kostfiber 6.5 gram
Fett 0.4 gram
Mettet fett 0.1 gram


Fakta om Findus Erter.

Våre utvalgte erter er av høyeste kvalitet (Petit Pois). De er små, søte og smakfulle. Høstet på sitt beste og fryst innen tre timer. Vi samarbeider tett med våre lokale norske gårder for å levere best mulig kvalitet til deg. Grønnsakene høstes på sitt beste og ferskdampes før de raskt fryses ned.

Innlagt dato
Oppdatert dato
21.03.2016
Hovedgruppe
Grønnsaker og grønnsaksprodukter
Undergruppe
Grønnsaker fryst
Kilde til Næringsdata
Produsent
Findus
Fotograf
Findus Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
406
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker erter som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Fiskegryte med ris371,51,45,548,543,73
Svinekjøtt med honning3139,761,448,622,496,5
Hjertevarm gryte367,171,312,5410,352,65
Røkt ørret med pasta3208,7310,199,0919,48,68







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Findus Erter med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.