Freia mandelskiver



Bilde av Freia mandelskiver.

Kalorier og Næringsinnhold i Freia mandelskiver

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 2610 kilojoule
Kcal 623.8 kalorier
Protein 22 gram
Karbo 20 gram
Sukker 5 gram
Kostfiber 3 gram
Fett 50.5 gram
Mettet fett 3.5 gram


Fakta om Freia mandelskiver.

Skivede mandler er en bakeklassiker som pynter opp kaker, is og andre desserter. Freia Mandelskiver 35 gram.

Innlagt dato
Oppdatert dato
21.04.2017
Hovedgruppe
Belgvekster nøtter sopp
Undergruppe
Nøtter mandler og frø
Kilde til Næringsdata
Produsent
Freia
Fotograf
Freia
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2121
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker mandler som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kvæfjordkake orginalen5.1364,8823,945,4931,34,4
Fylt kamel5.315,430,791,770,221,08
Kalles eplekake5.3250,8112,873,4329,372,86
Maryland Cookies5.1452,7124,417,6349,154,36
Suksesskake4.5400,1526,418,1131,274,68
Verdens beste kake3.5337,4815,146,5443,153,29
Kvæfjordkake4.8275,4314,055,4131,373,69
Franz Joseph konfektkake4.8447,1625,326,1647,574,52
Kvæfjordkaka originalen 25.2321,7918,295,4233,294
Gul mandelkake4.1355,5219,028,8235,884,52
Ekte fyrstekake4.8433,6221,267,9950,553,97
Mandelkjernepudding med rød saus4.6179,0711,474,5313,723,98
Kransekake5421,5921,2710,4544,544,75
Prinsessekake4.6298,0910,696,9942,292,7
Sarah Bernhardt5.6441,4524,617,845,355,29







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Freia mandelskiver med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.