Grøt, risgrøt, med helmelk



Bilde av Grøt, risgrøt, med helmelk.

Kalorier og Næringsinnhold i Grøt, risgrøt, med helmelk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 392 kilojoule
Kcal 93 kalorier
Protein 3.2 gram
Karbo 13.5 gram
Sukker 3.1 gram
Kostfiber 0.1 gram
Fett 2.9 gram
Mettet fett 1.7 gram


Fakta om Grøt, risgrøt, med helmelk.

Risgrøt er grøt laget av grøtris og melk. Ofte brukt i tidligere tider som Lørdagsgrøt, men ikke så mye lenger nå.

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Grøt grøtpulver
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Alf Børjesson
Karakter (Snitt)
3,75 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
9645
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Risgrøt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Rislapper 14.7154,485,25,5621,193,72
Riskrem3.9189,9813,982,7313,284,59
Riskrem med rødsaus5.3133,148,51,8711,784,86
Riskrem enkel4.2231,4119,792,5810,725
Rispudding 14.4144,327,924,9413,017,19
Riskrem 15.2167,9712,312,411,554,97
Rispudding med vanilje5182,59,284,4519,943,57
Rispudding de lux3.7133,144,24,517,445,37
Appelsinris4.5148,7910,27211,753,77
Rislapper4.5147,624,926,3419,383,76
Rislapper 34.5194,86,186,6527,773,37
Vafler med grøt eller potet3189,485,445,6229,052,44
Rislapper 22137,544,844,3918,973,98
Riskrem med Sukrin3142,210,92,368,167,5
Risengrynspudding og hvitvinsgelé med vaniljesaus2.5122,124,23,0514,485,44







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Grøt, risgrøt, med helmelk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.