Havreputer, type Havrefras



Bilde av Havreputer, type Havrefras.

Kalorier og Næringsinnhold i Havreputer, type Havrefras

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1530 kilojoule
Kcal 363 kalorier
Protein 9.8 gram
Karbo 61.5 gram
Sukker 8.8 gram
Kostfiber 11.4 gram
Fett 6.1 gram
Mettet fett 1 gram


Fakta om Havreputer, type Havrefras.

Herlig havre
Den første dyrkingen av havre vi kjenner til fant sted for to tusen år siden ved Middelhavsområdet. Det er et av våre vanligste kornslag og det inneholder flere viktige næringsstoffer som kostfibrer, antioksidanter, B- vitaminer, proteiner, mineraler som sink, jern, kalsium og magnesium.

Havre fram til 2000-tallet I Havrefras anvendes den nyttige havren på en moderne, sprø og velsmakende måte. Havreputene er beriket med fibrer og passer derfor perfekt som frokost eller mellommåltid. Spis gjerne frukt sammen med Havrefras. C­-vitaminet gjør det lettere for kroppen å oppta mange av havrens næringsstoffer.

Flere internasjonale undersøkelser viser at både barn og voksne føler seg bedre og orker mer om de har spist en ordentlig frokost. Etter en deilig porsjon Havrefras med melk eller yoghurt – hvorfor ikke sammen med noen skiver banan eller eple – klarer du deg fram til lunsj uten at du trenger å småspise i løpet av formiddagen.


Innlagt dato
Oppdatert dato
25.12.2017
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Kornblanding frokostkorn
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Quaker
Karakter (Snitt)
4,67 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
6802
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Havreputer, type Havrefras med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.