Hervik ripsgele



Bilde av Hervik ripsgele.

Kalorier og Næringsinnhold i Hervik ripsgele

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1010 kilojoule
Kcal 241.4 kalorier
Protein 0.2 gram
Karbo 59 gram
Sukker 59 gram
Kostfiber gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0 gram


Fakta om Hervik ripsgele.

Gele laget av rips. Litt syrlig smak.

Bruksområde for Hervik ripsgele.

Brukes som tilbehør til middagsmat, men og som pålegg. Prøv den på ost!
Innlagt dato
Oppdatert dato
05.11.2013
Hovedgruppe
Bær og bærprodukter
Undergruppe
Syltetøy gele og sukret bær
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Knut Pettersen
Detaljgruppe
Syltetøy
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
6782
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Ripsgele som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Gammeldagse ryper i fløtesaus4.5158,848,2815,935,1414,79
Stekt rypebryst4.6209,5214,5815,064,5115,06
Lammelår med rosmarin og hvitløk4.3163,877,7815,786,4214,85
Rådyrsadel4.577,011,7211,012,517,94
Helstekt Kalkunfilet med rødløksmarmelade4.2102,644,525,058,226,73
Helstekt Kalkunfilet med rødløksmarmelade4.2102,644,525,058,226,73
Reinsdyrstek 34.997,585,129,143,6210,01
Villsvin i viltsaus5134,935,4915,892,8728,14
Rosastekt rypebryst med soppsaus4.8146,967,217,443,0316,37
Stekt rype i fløtesaus3.678,444,15,694,6412,86
Rådyrstek med normannasaus4.7112,325,7311,21,7318,16
Rypebryst med portvinsaus og kremede grønnsaker4.4120,669,174,553,2213,72
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk568,852,277,014,76,59
Glasert andebryst4.2153,17,7411,129,3223,26
Porterstek av elg494,513,199,145,9710,65







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hervik ripsgele med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.