Il Torrione Hvitvinseddik



Bilde av Il Torrione Hvitvinseddik.

Kalorier og Næringsinnhold i Il Torrione Hvitvinseddik

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 89 kilojoule
Kcal 21.3 kalorier
Protein 0.2 gram
Karbo 6.5 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber gram
Fett 0 gram
Mettet fett 0 gram


Fakta om Il Torrione Hvitvinseddik.

Standard hvitsvinseddik til bruk i matlagning

Innlagt dato
Oppdatert dato
26.04.2016
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Eddik og eddikmarinader
Kilde til Næringsdata
Produsent
Haugen-Gruppen AS
Fotograf
Haugen Gruppen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
412
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Hvitvinseddik som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Sushi med purre4.5190,123,558,8429,675,7
Gylne pikekyss4.2292,916,454,9853,134,98
Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe4.777,864,238,650,665,84
Kyllingwok med purre og sur-søt saus5117,190,949,8216,836,86
17.Mai Pavlova4.8211,8211,142,6525,064,59
Eksklusiv eplekake4.6172,799,713,416,913,45
Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)4.6370,0235,9410,650,8910,88
Pærechutney4.490,410,110,5220,544,38
Rabarbrachutney4.2145,340,51,0433,046,18
Laksesaus4198,5519,171,442,548,02
Braiseret svinefilet463,960,667,975,985,5
Chilenske kyllingspidd3.8107,966,149,243,776,24
Jensens Spesial Rype3137,477,6914,642,3213,69
Kylling- og grønnsakwok4.2138,733,6511,4914,638,48
Dampet Norsk Kveite i klassisk stil4.2179,5615,225,045,148,05







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Il Torrione Hvitvinseddik med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.