Karbonader, okse, stekt



Bilde av Karbonader, okse, stekt.

Kalorier og Næringsinnhold i Karbonader, okse, stekt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 928 kilojoule
Kcal 223 kalorier
Protein 13.5 gram
Karbo 4.7 gram
Sukker 1 gram
Kostfiber 0.1 gram
Fett 16.7 gram
Mettet fett 7.4 gram


Fakta om Karbonader, okse, stekt.

Ferdig stekte karbonader av okse. Fås i forskjellige pakninger.

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Karbonader
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
2,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
5196
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Karbonader som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Karbonadesmørbrød2.5431,742,333,846,95
Patentsmørbrød4.5173,369,389,9411,875,05
Karbonade med speilegg4212,1812,0212,3613,345,46
Lasagne al forno4145,078,565,4910,44,61
Karbonader med røstipotet og lettsyltede grønnsaker2142,138,955,419,534,58
Hamburger i form (Hamburger Bake)3112,096,775,46,844,19
Karbonadesmørbrød med kalkun3228,086,188,7233,354,35
Karbonader med ratatouille3153,686,747,6714,844,84
Selleri og gulrotstuing3101,086,26,434,314,56
Karbonademunker3137,476,677,4111,664,5
Hamburger i form3112,096,775,46,844,19
Karbonadesmørbrød til OL390,785,444,645,175,52
Ragu3130,679,514,773,296,32
Kjøttsaus med tomat (Sugo di carne)394,856,194,214,583,81
Søndagssalat3158,1913,496,472,286,78







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Karbonader, okse, stekt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.