Kjøttdeig, med vann/salt, fersk, rå



Bilde av Kjøttdeig, med vann/salt, fersk, rå.

Kalorier og Næringsinnhold i Kjøttdeig, med vann/salt, fersk, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 770 kilojoule
Kcal 185 kalorier
Protein 18.3 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 12.4 gram
Mettet fett 6 gram


Fakta om Kjøttdeig, med vann/salt, fersk, rå.

Kjøttdeig og karbonadedeig er utvilsom de mest anvendelige kjøttråvarene som finnes. De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter, og egner seg til å lage god mat raskt. Har du kjøttdeig eller karbonadedeig i kjøleskapet er middagen reddet.
Kjøttdeig er laget av malt storfekjøtt som delvis er skåret fritt for sener og fett. Kjøttdeig inneholder maks 14% fett og den er tilsatt 1% salt og inntil 5% is eller isvann.
Karbonadedeig er "luksusutgaven" av kjøttdeig. Den er laget av grovmalt storfekjøtt som er skåret fritt for sener og fett og den inneholder maks 6% fett. Dette betyr igjen at karbonadedeig inneholder mer kjøtt og blir igjen mer rik på de viktige næringsstoffene som finnes i kjøtt.
Medisterdeig er "juleutgaven" av kjøttdeig. Den er laget av svinekjøtt blandet med flesk og storfekjøtt. Medisterdeig kan inneholde inntil 25 % fett.

Farser
En farse er ferdig spedd deig hvor salt, krydder, stivelse og væske er rørt inn.
Kjøttfarse lages av storfekjøtt, men kan være tilsatt svinekjøtt og fett av storfe eller svin. Farse er spedd kjøttdeig tilsatt salt, krydder, stivelse og melk eller vann. Farsen kan brukes til f.eks kjøttkaker, kjøttpudding og kjøttboller.
Medisterfarse lages av svinekjøtt tilsatt storfekjøtt og fett av storfe eller svin. Medisterfarse kan inneholde inntil 25% fett.


Bruksområde for Kjøttdeig, med vann/salt, fersk, rå.

Fra kjøttakaker til taco. Brukes i veldig mye. Medisterfarse brukes til medisterkaker, kjøttpudding og kålruletter. Medisterdeig brukes til medisterkaker og medisterpølser.
Innlagt dato
Oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøttdeig farse
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
3,89 poeng satt av 9 brukere.
Besøk
13104
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kjøttdeig som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kjøttkaker i brun saus4.691,085,447,762,733,8
Taco4.395,426,17,252,386,01
Empanadas (Chile)5265,1313,078,8527,193,8
Taco skjell4.6138,68,546,957,815,68
Tacosuppe 14.945,272,432,592,941,99
Spaghetti Bolognese4.4198,015,258,5826,535,15
Kjøttdeigsaus(spagettisaus)4.4103,496,936,982,84,77
Svenske kjøttboller4132,699,458,113,754,31
Sekkjepose fra Vistdal4.9102,972,876,8911,745,35
Mamma`s spagetti med fyldig kjøttsaus4.6214,998,899,3623,663,97
Tyrkisk kebab4.4120,667,910,321,657,06
Moussaka- med norsk potetvri4.7128,337,955,997,753,25
Spaghetti med kjøttsaus4.2141,753,776,8919,093,62
Lasagne 24.8110,627,066,794,713,54
Burritos3.9104,293,456,7610,335,3







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kjøttdeig, med vann/salt, fersk, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.