Kylling, lårklubbe (underlår), kjøtt uten skinn, rå



Kalorier og Næringsinnhold i Kylling, lårklubbe (underlår), kjøtt uten skinn, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 481 kilojoule
Kcal 114 kalorier
Protein 18 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 4.7 gram
Mettet fett 1.2 gram

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kylling
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2018 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1023
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kyllinglår som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Indisk kylling tandoori4.290,825,287,912,494,95
Szechuan kylling5.4255,1819,1611,887,869,86
Kokos-kyllingsuppe4.2178,7216,74,481,984,52
Kylling på potetseng5160,310,88,56,924,24
Marokkansk kyllinggryte4.4128,777,359,156,144,9
Mulligatawny suppe 24117,48,944,93,854,5
Kyllinglår i kokosmelk med karri4108,496,335,496,823,44
Epler og kylling fra ovn4125,678,319,412,935,12
Sennepsmarinerte kyllinglår5119,456,318,56,556,39
Kyllingklubber3.8170,9210,7615,912,66,67
Festgryte med kyllinglår4.7146,1610,5411,411,325,17
Sitron kylling3.3136,829,4211,710,995,15
Coq au vin4.5153,3810,3111,121,237,38
Kylling på potetseng 24.5101,734,035,6610,142,76
Kyllinglår med stuet mais4.5137,628,648,426,115,06







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kylling, lårklubbe (underlår), kjøtt uten skinn, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.