Kylling, brystfilet, med skinn, rå



Kalorier og Næringsinnhold i Kylling, brystfilet, med skinn, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 529 kilojoule
Kcal 126 kalorier
Protein 21.1 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 4.6 gram
Mettet fett 1.3 gram


Fakta om Kylling, brystfilet, med skinn, rå.

Kyllingfilet med skinn og vingeben. Stekes enklest i ovn. Fyll gjerne en smakstilsetning under skinnet ved tilberedning.

Innlagt dato
Oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3293
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kyllingfilet som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Deilig kyllingsuppe5.486,486,285,621,644,54
Thailandsk kyllingsuppe(Tom Ka Gai)4.898,766,66,163,394,25
Butter Chicken5.4141,2910,298,53,346,76
Kyllingfilet med smakfull saus4.6147,99,7412,282,658,6
Kylling Wraps4.9250,7715,1511,9715,929,37
Kylling Biryani 25127,851,9511,7215,357,29
Kyllingfilet med karrisaus4.486,942,1610,865,336,99
Chop suey med kylling4.553,30,88,482,556,43
Kylling Satay 35.2215,3113,6916,995,269,47
Pasta penne med pesto og kylling4197,018,6714,8714,238,99
Sechuankylling (kinesisk)5.4103,962,0810,5210,47,37
Fargerik wok med kylling4.192,940,868,9811,356,08
Kylling Tikka Masala3.2102,766,447,033,786,81
Sprøstekt kylling med ost4.9203,511,3421,064,0811,27
Thai vårruller 25.366,410,759,964,48,81







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kylling, brystfilet, med skinn, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.