Lefse potet



Kalorier og Næringsinnhold i Lefse potet

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 812 kilojoule
Kcal 191 kalorier
Protein 5.3 gram
Karbo 39.3 gram
Sukker 6.5 gram
Kostfiber 3.5 gram
Fett 0.7 gram
Mettet fett 0 gram


Fakta om Lefse potet.

Lefse lagd av poteter og mel. I Norge har vi lang tradisjon for å lage lefser.

Bruksområde for Lefse potet.

Som kaffemat gjerne med smør og evt sukker.
Innlagt dato
Oppdatert dato
11.04.2012
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Lefser tortillas
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
4431
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Lefse som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Sylte i lefse med sennep5.6212,785,69,0530,29,89
Fylte lefser5.1210,5411,1210,8216,0114,19
Fylte lefser5.1210,5411,1210,8216,0114,19
Lefseruller med kalkunskinke5156,166,3611,2312,8915,27
Laks som lefserull4.8222,3712,2310,3716,9813,94
Lefseruller(tapas)4.7214,79,6210,5220,3220,78
Potetlefse med smør og brunost4.3414,0130,155,7129,227,18
Gravlaks med sennepskrem i lefse 14.5205,158,559,721,4413,33
Lutefisk i lefse 24.5111,472,418,0813,725,26
Lefserull med sylte4284,9520,599,2314,9213,67
Rakfiskrullader3184,048,5413,9112,3717,08
Røykt ørret i potetlefse med snøfrisk3295,2121,9112,5611,614,66
Lefserull3237,7716,8310,210,713,74
Gravlaks med sennepskrem i lefse3205,158,559,721,4413,33
Lefsebuss med Skagenrøre3127,387,1213,032,7315







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lefse potet med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.