Odense kransekakemasse



Bilde av Odense kransekakemasse.

Næringsinnhold ikke registrert

Fakta om Odense kransekakemasse.

Tradisjonelt bruker man kransekakemasse til å lage kransekake slik vi kjenner den. Kransekaken har lange tradisjoner i Norge i forbindelse med festlige anledninger. Hvorfor ikke lage stenger eller andre figurer av kransekakemassen.
Her fra odense i 1 kg pakning. Det selges i 400 gr i Norge samt 10 kg for storkjøkken.,


Innlagt dato
Oppdatert dato
06.08.2016
Hovedgruppe
Sukker og søte produkter
Undergruppe
Kaker diverse
Produsent
Odense Marsipan
Fotograf
Odense Marsipan
Karakter (Snitt)
2 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
7796
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Odense kransekakemasse med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Eldorado minibakkels med sjokoladetrekk1623387,8929,84,325,5

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.