Paprika, grønn, kokt



Bilde av Paprika, grønn, kokt.

Kalorier og Næringsinnhold i Paprika, grønn, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 82 kilojoule
Kcal 20 kalorier
Protein 0.8 gram
Karbo 2.7 gram
Sukker 2.6 gram
Kostfiber 2 gram
Fett 0.2 gram
Mettet fett 0 gram


Fakta om Paprika, grønn, kokt.

Mange typer. Kommer fra Latin Amerika. Rød, gul, orange, rødviolett er full moden, grønn er høstet før den er moden. Blir mye brukt i meksikansk kjøkken. Den grønne har sterkest smak. Moden frukt inneholder mye A-, B- og store mengder C-vitamin.

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.12.2017
Hovedgruppe
Grønnsaker og grønnsaksprodukter
Undergruppe
Grønnsaker kokt
Kilde til Næringsdata
Fotograf
pixabay.com
Karakter (Snitt)
4 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
2895
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Grønn paprika som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Amerikansk kyllinggryte5.3163,638,559,611,883,45
Spansk Paella4.6121,263,998,4711,545,7
Svinefilet i sur/søt saus4.587,951,315,6312,973,64
Tyrkisk kebab4.4120,667,910,321,657,06
Wok med scampi3.8103,551,678,4213,117,44
Shish kebab1.9112,837,299,212,128,49
Sechuankylling (kinesisk)5.4103,962,0810,5210,47,37
Thaigryte med strimlet svinekjøtt5.1148,139,6368,684,91
Argentinsk pastasalat5.2309,0910,178,8243,93,82
John Olav`s fiskesaus4.8347,9235,962,233,716,95
Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus4.8123,043,1810,1513,066,99
Szechuan kylling5.4254,6619,1611,897,739,86
Bacalao fra Norge3.3196,439,3320,676,897,03
Kavarma fra Bulgaria4.560,932,077,462,654,03
Wok med sursøt saus4.9130,410,9710,3519,876,87







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Paprika, grønn, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Tomat, kokt74180,20,72,5
Persillerot, kokt194460,31,77,3
Kålrot, kokt1483500,96,4
Hodekål, kokt135320,11,45,2
Blomkål, kokt99230,21,92,3
Gresskar kokt uten salt8319,830,070,724,9
Løk, kokt1333201,15,7
Purre, kokt117280,21,63,6
Rødbeter kokte18443,970,181,687,96
Brokkoli, kokt126300,33,22,1
Gulrot, kokt151360,10,76,7
Paprika, rød, kokt121290,21,14,7

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.