Pinnekjøtt, råvare



Bilde av Pinnekjøtt, råvare.

Kalorier og Næringsinnhold i Pinnekjøtt, råvare

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1876 kilojoule
Kcal 452 kalorier
Protein 29.8 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 37 gram
Mettet fett 17.4 gram


Fakta om Pinnekjøtt, råvare.

Dette er vestlendingenes juleribbe. Hele siden fra lam eller får saltes og spekes. Finnes i røkt eller urøkt. Selges ferdig oppskåret eller i hele sider. Må bløtes i vann før bruk.

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Røkt gravet saltet
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Opplysningskontoret for kjøtt
Karakter (Snitt)
5,5 poeng satt av 8 brukere.
Besøk
5819
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Pinnekjøtt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Pinnekjøtt 35.1452,23729,8016,47
Pinnekjøtt4.6452,23729,8016,47
Pinnekjøtt m/kålrotstappe4.1208,6416,3813,391,587,56
Nepespa fra Setesdal i Aust–Agder4.574,45,143,812,842,25
Julesuppe fra Setesdal462,823,763,83,112,1
Klompsuppe fra Hardanger3.3139,598,377,784,05
Pinnekjøtt i tomatsaus3264,8821,2416,721,4310,97
Pinnekjøtt med rotmos4223,9618,112,42,537,7
Pinnekjøtt i stekeovn2314,1424,0619,844,2111,57
Torsk og pinnekjøtt2174,9312,2114,31,649,56
Brandade med pinnekjøtt3291,6222,618,63,2210,49
Hellstrøms pinnekjøtt3327,727,1218,222,210,81
Høstsuppe348,592,474,841,323,67
Pinnekjøtt og salta, røkt svineribbe3214,8617,0411,063,596,24
Nepespa366,574,193,783,12,12







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Pinnekjøtt, råvare med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.