Rådyr



Bilde av Rådyr.

Kalorier og Næringsinnhold i Rådyr

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 401 kilojoule
Kcal 95 kalorier
Protein 21 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 1.2 gram
Mettet fett 0.6 gram

Notat

Fakta om Rådyr.

Rådyret er vårt minste hjortedyr.
Veier fra 18-36 kilo. Og slaktevekt er ca 10 til 20.
Kjøttet er mørt, smaker skog med mild smak. Litt søtlig. Kjøttet er veldig magert og har fine fiber. Kjøttet blir fort tørt ved hard steking.
En rådyrskrott bør henge ca 45 døgngrader, Ca 4,5 døgn ved 10 grader.
Dyret skjæres opp som en saueskrott og husk at alt er smått på dyret. Lår er fint til stek og småbiter fint til gryter. Lår er og ypperlig til speking.


Bruksområde for Rådyr.

Stekes, grilles og er godt som spekemat.
Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Viltkjøtt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
5,5 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
9980
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Rådyr som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Marinert rådyrgryte4.791,655,036,413,0611,64
Rådyrsadel4.571,251,2510,622,5217,3
Hvitvinsmarinert rådyrstek4.579,180,6410,930,8921,07
Rådyrmousse med konjakksaus4.1147,318,927,226,7212,55
Rådyrstek med normannasaus4.7109,95,6111,6517,83
Grillspyd med rådyr og paprika5149,3811,528,682,2514,61
Jegergryte av rådyr3.885,544,268,932,5513,58
Rådyrstek 2 (Rådyrlår)3.7101,045,1212,960,4418,78
Jegerbiff av rådyr4.8143,547,3817,521,7125,39
Orientalsk rådyrgryte med jasminris4.787,865,047,822,2612,49
Stekt rådyrsadel470,411,19104,4914,31
Rådyrrygg3.384,212,2315,210,7521,48
Rådyrsadel med rosinsaus496,13,6811,332,4117,83
Marengo med rådyr489,654,0310,391,7416,13
Spekket dyrebog3.5122,347,988,893,3313,85







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Rådyr med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.