Reblochon



Bilde av Reblochon.

Kalorier og Næringsinnhold i Reblochon

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1302 kilojoule
Kcal 311.2 kalorier
Protein 20 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 26 gram
Mettet fett 17 gram


Fakta om Reblochon.

Reblochon blir produsert i fjellområdet Haute-Savoie i det østlige Frankrike. Den er produsert på upasteurisert kumelk, kun fra morgen- og aftenmelken fra 3 spesifikke kuraser (Abondance, Montbeliard og Tarine). Melken her er i utgangspunktet noe tykkere enn vanlig. Ostemassen helles i sine former og presses lett. Skorpen vaskes regelmessig i modningsperioden – som finner sted i kjølige kjellere og varer minst i 2 uker. Det er typisk for emballeringen at Reblochon blir lagt på en tynn tresponskive. Osten fikk si AOP-betegnelse i 1958.

Smak
Reblochon har en safrangul skorpe dekket av et fint lag hvitmugg. Ostemassen er blekgul. Konsistensen er bløt og kremet. Aromaen minner om kjeller, den blir mer fremhevet når osten er lagret. Smaken er krydret med en ettersmak av nøtter.


Bruksområde for Reblochon.

Reblochon brukes til osteanretninger, ostebord og til snitter. Anbefales servert med en mild kjeks (ikke salt) eller loff/baguette.
Innlagt dato
Oppdatert dato
03.11.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Kittmodningsost
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Oluf Lorentsen
Kun storkjøkken
Ja
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
4290
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Reblochon med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd1841439,9938270,1
TINE Port Salut133332125240
Rougette1559372,635150,5
Langres AOP1155276,0423161,5
Raclette148135727,926,40
Münster1368326,9527201
Vacherin Mont d'or AOP1295309,526224
Le Crémier de Chaumes1194285,3624180,5
Geramont rødkitt1358324,5628171,9
Raclette ca 1,5 kg1496357,542825,51
Taleggio grottelagret1292308,7826190,4
Arla Castello Marquis1786426,8542130,5
Brebirousse D'Argental1248298,2725181
Holtseer tilsiter1470351,3327260,1
Eiker Holtefjell vellagret 6-12 mnd1841439,9938270,1

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.