Laks, røkt (røkelaks)



Bilde av Laks, røkt (røkelaks).

Kalorier og Næringsinnhold i Laks, røkt (røkelaks)

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 938 kilojoule
Kcal 225 kalorier
Protein 23.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 14.7 gram
Mettet fett 2.5 gram


Fakta om Laks, røkt (røkelaks).

Røkt laks er mye brukt av oss som pålegg og på koldtbord. Smaker nydelig.

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Knut Pettersen
Karakter (Snitt)
5,06 poeng satt av 16 brukere.
Besøk
22020
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Røkelaks som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Sushi med purre4.5194,333,639,0330,345,76
Fylte lefser5.1205,4910,8110,5415,7213,86
Lefseruller med røkelaks4.2176,539,139,9512,9610,99
Fettuccine all`Alfredo4.6270,5216,2410,5120,0910,28
Laksemousse4.6218,7317,7112,961,7212,54
Lakse wrap4.5172,5713,078,584,8612,54
Smørbrødkake5275,3616,79,0921,498,18
Røykt laks med rødløkskrem på toast3.3190,437,137,8422,896,39
Båndspagetti med røkelaks4.8301,7514,3810,5730,418,38
Laks som lefserull4.8222,3712,2310,3716,9813,94
Skagenrøre4.5127,057,11132,711,02
Røkelaks med avocadokrem4256,7124,037,661,9310,07
Kremet purresuppe med røkelaks584,175,533,254,744,39
Laksetartar5162,9812,99,771,699,38
Pasta med fersk og røykt laks4.721610,2612,1717,9710,29







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Laks, røkt (røkelaks) med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.