Rype



Bilde av Rype.

Kalorier og Næringsinnhold i Rype

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 585 kilojoule
Kcal 139 kalorier
Protein 23.8 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 4.9 gram
Mettet fett 1.1 gram

Notat

Fakta om Rype.

Er en villfugl som er utbredt i Norge. 2 typer: Lirrype og fjellrype. Finns i fjellet her i Sør Norge og helt ned til kysten nordover. Fjellrype lever høyere opp enn lirrypa. Lever av bær, insekter og planteskudd. Er brunspraglete om sommeren og hvit om vinteren. Rypejakt er veldig utbredt her i landet.

Bruksområde for Rype.

Stekes, grytestekes, ovnsbakes osv. Gryteretter.
Innlagt dato
Oppdatert dato
12.04.2012
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Fuglevilt
Kilde til Næringsdata
Fotograf
stock.xchng
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
5048
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Rype som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Gammeldagse ryper i fløtesaus4.5158,848,2815,935,1414,79
Stekt rypebryst4.6209,5214,5815,064,5115,06
Hallingrype5.1180,5312,8115,590,7114,13
Hallingrype5.1180,5312,8115,590,7114,13
Rosastekt rypebryst med soppsaus4.8146,967,217,443,0316,37
Ryper i gryte3.5152,859,0117,260,6815,42
Rypekylling i fløtesaus4199,7517,279,911,179,88
Jensens Spesial Rype3137,657,6714,662,3813,69
Jensens Spesial Rype3137,657,6714,662,3813,69
Ryper i fløtesaus4174,111,7614,712,3313,4
Kremet rypesuppe med skogsopp4.769,283,616,292,156,95
Rosastekt rypebryst i portvinssaus4.3141,627,0317,460,9416,76
Rypebiff med fyldig kryddersaus3.7136,366,3813,695,7612,47
Glasert rypebryst4.5185,1613,5514,810,813,96
Helstekt rype med rømmesaus og bacon2.2164,6610,5216,640,8515,47







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Rype med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Vaktler803191,9112,0519,630
Rype, bryst uten skinn, ovnstekt7321746,129,80
Trost5851394,923,80
Stange And160238837,313,10
Måke619147,947,520,10
Storfugl5851394,923,80
Vaktelgården Vaktler803191,9112,0519,630
Orrfugl5851394,923,80
Andelever rå569135,994,6418,743,53
And, kjøtt med skinn, rå160338837,313,10
Duer619147,947,520,10
Rapphøns534127,623,623,60
And160238837,313,10
And, kjøtt med skinn, ovnstekt213651749,717,50
Andelever fersk2325555,675844

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.