Sherryeddik



Bilde av Sherryeddik.

Næringsinnhold ikke registrert

Fakta om Sherryeddik.

Eddiken, også kalt xereseddik, har navn etter den spanske sherry den blir fremstilt av. Sherryeddik blir modnet lenge på fat og har en vakker karamellfarge. Hvis den er pasteurisert kan den holde uendelig lenge

Bruksområde for Sherryeddik.

Den blir brukt i vinaigretter og passer fint sammen med valnøttolje.
Innlagt dato
Oppdatert dato
09.08.2017
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Eddik og eddikmarinader
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
4999
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Sherryeddik som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Stekt hjortefilet4.294,862,657,086,1217,5
Glasert andebryst4.2153,17,7411,129,3223,26
Kanin - Salmorejo4.5123,046,6810,681,2214,26
Ovnsbakt Norsk Kveite med sherry og grønnsaker3.5107,466,126,715,659,5
Salat med squash, tomater og ost3119,0611,162,172,046,18
Spansk skalldyrsalat398,275,3711,221,077,57
Gazpacho2.572,74,221,266,744,71
Skinke med sherrystekt aubergine(Tapas)3114,183,985,2213,276,37
Salat med egg og skinke3141,199,739,123,8110,33
Skinke i terninger med potet-krydderurtesalat395,093,457,285,369,04
Krydret varm sildesalat3251,5222,4610,341,538,17
Sild escabeche3251,4720,8913,132,516,49
Kylling med ruccula, løvetann og bønner3146,837,4511,797,68,57
Kamskjell med spekeskinke og trøffel vinaigrette3251,2120,2717,070,1122,43
Hjemmelaget burger med bacon, cheddarost og rødløk3374,3832,549,0310,925,92







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Sherryeddik med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.