Storfe, bog, uten knoke, rå



Kalorier og Næringsinnhold i Storfe, bog, uten knoke, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 669 kilojoule
Kcal 160 kalorier
Protein 20.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 8.8 gram
Mettet fett 3.9 gram


Fakta om Storfe, bog, uten knoke, rå.

Mørnet bog kan brukes oksestek. Det kan også skjæres i terninger og brukes til grytekjøtt. Bog er kjøtt fra dyrets skulder og forben. Kjøttet er ganske magert med noe ben. Bogen inneholder 4,4-8,8 % fett. Bogen egner seg best til kokekjøtt i gryter og supper.

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
3832
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker bogstek som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Oksestek med grønnsaker4.278,492,858,144,445,48
Sterk gulasjsuppe4.726,910,432,452,932,24
Fersk suppe med sursøt saus4.676,942,6410,342,367,25
Sosekjøtt - kjøtt i mørke4.899,2258,285,025,6
Kjøtt i mørke4.678,792,777,855,325,95
Frikasse med oksekjøtt3.881,134,077,8335,76
Okseragu4.564,321,086,776,44,81
Meksikanske kjøttboller5115,245,5810,934,757,62
Orkdalssodd5127,195,6711,886,767,72
Oksestek 23.492,233,8610,961,238,84
Helstekt oksestek3.890,791,9712,145,547,85
Sosekjøtt 24.277,692,0512,182,418,25
Karelsk gryte(Karjalanpaisti)3.384,641,7415,031,889,49
Sodd fra Kvam4.8156,229,5814,482,999,94
Ferskt kjøtt og suppe 14.841,41,026,071,734,18







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Storfe, bog, uten knoke, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.