Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Svin, bogstek, med fettrand, rå

Kalorier og Næringsinnhold i Svin, bogstek, med fettrand, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 915 kilojoule
Kcal 220 kalorier
Protein 18.7 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 16.1 gram
Mettet fett 5.5 gram

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.12.2017
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Svin
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2017 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1328
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Svinebog som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Chop suey med svinekjøtt4.477,023,388,662,553,79
Pekingsuppe4.240,862,042,911,992,4
Persesylte3.5125,164,6220,30,4913,95
Kavarma fra Bulgaria4.560,932,077,462,654,03
Hjemmelagde wienerpølser4.7222,4216,5218,340,077,89
Ungarsk gulasj4.397,934,779,363,67,32
Hodesylte 24132,015,0118,12,978,45
Pancit canton499,923,247,369,844,64
Grov dansk leverpostei4.7368,9234,8411,692,015,9
Filipinsk Menudo4.7149,215,5711,9612,614,49
Honning og whiskymarinert grillet svin4131,35,2813,783,847,63
Nilagang Baboy455,131,715,873,592,01
Marinert svinebog2.8123,958,447,693,085,11
Leverpostei fra Sem3.3146,918,3112,885,034,69
Thaigryte med kokosvri4.5176,7712,0110,646,254,21







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Svin, bogstek, med fettrand, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.