Svin, skinkestek med fettrand, uten svor, rå



Kalorier og Næringsinnhold i Svin, skinkestek med fettrand, uten svor, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 919 kilojoule
Kcal 221 kalorier
Protein 19.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 16 gram
Mettet fett 5.4 gram

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.12.2017
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Svin
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2017 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1650
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker skinkestek som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Svinestek til søndag478,812,987,94,663,07
Svinestek i ovn4.378,322,688,2252,9
Mormors beste skinkestek3.680,853,769,61,623,76
Svinestek med sprø svor2.4129,734,6721,830,086,41
Surret svinestek ala Lensó3.4181,0812,915,120,936,03
Tradisjonell skinkestek4.567,761,587,994,952,96
Skinkestek med saus4.572,492,117,914,774,12
Solbærskinke - lavkalori4.778,432,059,625,363,29
Skinkestek4.379,262,712,690,883,99
Provencalsk skinkestek4.392,062,8613,441,66,15
Skinkestek 44.586,572,9713,970,834,35
Skinkestek 34127,584,5621,340,226,38
Svinestek med salvie og epler3.599,063,9611,014,046,91
Skinke kokt i krydderbuljong345,871,677,450,242,37
Ribbenstek385,822,187,967,844,93







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Svin, skinkestek med fettrand, uten svor, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.