Toro peppersaus



Bilde av Toro peppersaus.

Kalorier og Næringsinnhold i Toro peppersaus

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 235 kilojoule
Kcal 56.2 kalorier
Protein 3 gram
Karbo 7 gram
Sukker 3.6 gram
Kostfiber 0.5 gram
Fett 1.4 gram
Mettet fett 0.6 gram

Notat

Fakta om Toro peppersaus.

En fyldig saus med karakteristisk smak av grønn pepper. Passer til biff, karbonader, koteletter og kylling.

Innlagt dato
Oppdatert dato
17.12.2015
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Sauser pose
Kilde til Næringsdata
Produsent
Toro
Fotograf
Toros Mediebank
Karakter (Snitt)
4,62 poeng satt av 8 brukere.
Besøk
10185
Spesielle egenskaper
Allergen-gluten
Allergen-paprika
Allergen-løk
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker peppersaus som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Vischkoekjes(Fiskekaker)5154,779,857,988,134,8
Marinert nakkekotelett2.2143,576,779,1411,053,88
Hvalbiffgryte à la Duckie3.7113,833,958,8510,417,55
Gryte med sopp og squash2.3111,097,218,432,935,74
Pepperkarbonader3177,359,397,1715,124,44
Ostesnitzel med råkost353,491,771,267,512,16
Stekte terninger av laks med brun saus og kål3120,817,277,195,997,52
Stekt lyr med peppersaus396,694,056,867,816,15
Fiskekaker med rosenkål3100,675,374,667,544,26
Nakkekoteletter med surkål3118,256,276,68,163,21
Svinekotelett med båtpotet3121,595,975,7110,712,75
Kjøttgryte3165,499,757,1911,855,42
Nakkekoteletter med penne og aspargesbønner3176,69,59,4912,794,51







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Toro peppersaus med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.