Uer, kokt



Kalorier og Næringsinnhold i Uer, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 511 kilojoule
Kcal 121 kalorier
Protein 22.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 3.6 gram
Mettet fett 0.6 gram


Fakta om Uer, kokt.

Vi skiller mellom to arter uer, vanlig uer og snabeluer. Begge artene er utbredt i norske farvann. Skinnet er ofte rødt eller rødaktig. Lever på dypt vann. I Norskehavet og Nordishavet lever ueren pelagisk i store stimer. Uer regnes som en god matfisk. Kjøttet er fett og holder seg lenge ferskt, men smaker best saltet.

Bruksområde for Uer, kokt.

Fersk filet kan stekes, røkes, kokes, grilles eller brukes i ulike retter. Salt uer kokes. Uer er en av de beste matfisker vi har. Spesielt blir uerhodet regnet for å være en delikatesse.
Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
4989
Spesielle egenskaper
Rødliste art
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Uerfilet som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Lettsaltet uer4.599,524,6810,543,545,34
Stekt uer474,333,832,956,353,46
Kokt uer4.293,62,817,108,1
Bakt fisk med krydder2.284,692,3114,561,268,04
Skinnstekt uer med riskaker4.597,484,736,436,854,47
Uerpakke på grill395,973,5115,720,37,72
Stekt uer med frikasse av kantareller2.589,943,668,055,796,62
Stekt uer med nypoteter og hvitløk2129,958,377,495,845,34
Fylte uerfileter3109,693,9916,172,157,88
Uer i form359,7416,395,674,52
Uerfilet393,012,998,177,624,43
Uer med asiatisk krydder3114,52,210,2312,945,53
Dampet uer med paprikasaus366,243,284,953,953,29
Søtt Kecap-svinekjøtt391,873,0713,772,0110,45
Uer marinert i sitron3267,9824,6410,011,388,18







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Uer, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.