Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 287 | kilojoule |
Kcal | 69 | kalorier |
Protein | 0.1 | gram |
Karbo | 0.6 | gram |
Sukker | 0.6 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 0 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Spansk Paella | 4.6 | 114,51 | 3,76 | 7,92 | 10,95 | 5,52 |
Ekte fyrstekake | 4.8 | 439,91 | 21,85 | 8,19 | 50,55 | 3,97 |
Svensk gul fiskesuppe | 5.7 | 68,81 | 3,54 | 6,39 | 1,71 | 5,96 |
Gratinert løksuppe | 5 | 62,67 | 2,4 | 2,2 | 6,44 | 2,58 |
Focaccia i langpanne | 5.1 | 281,44 | 11,48 | 6,39 | 35,11 | 3,16 |
Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe | 4.8 | 75,07 | 3,93 | 8,3 | 0,86 | 6,05 |
Tante Ginas bacalao | 5.1 | 182,7 | 5,37 | 31,24 | 1,63 | 10,18 |
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus | 4.4 | 243,93 | 20,34 | 12,41 | 1,14 | 15,2 |
Ekte bernaisesaus | 3.3 | 373,9 | 38,78 | 2,85 | 1,35 | 7,84 |
Homard Thermidor(Hummer thermidor) | 5.2 | 143,68 | 8,67 | 7,11 | 3,2 | 17,44 |
Focaccia | 5.1 | 287,62 | 10,11 | 7,03 | 39,12 | 3,11 |
Villsvingryte | 4.2 | 107,15 | 4,45 | 11,08 | 1,57 | 20,81 |
Spenstige lammeskanker | 4.1 | 109,15 | 5,64 | 11,5 | 2 | 8,98 |
Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsins | 5 | 127,2 | 5,92 | 12,31 | 4,55 | 9,87 |
Bowle med jordbær | 4.1 | 53,52 | 0,1 | 0,29 | 11,63 | 3,56 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Hvitvin, tørr | 281 | 67,15 | 0 | 0,1 | 0,2 |
Hvitvin, halvsøt/søt, inkl musserende | 298 | 72 | 0 | 0,2 | 3,4 |
Hvitvin, søt | 400 | 95,6 | 0 | 0,2 | 5,9 |
Hvitvin, halvtørr, 10 vol-% alkohol | 299 | 72 | 0 | 0,1 | 0,6 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.