Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Østerssuppe fra Hordaland




Oppskriften inneholder 56 Kalorier, 0 g Karbo, 4 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literfiskebuljong
300grøsters
1dlcrème fraîche
2stkeggeplommer
1,5dltørr hvitvin
litt finhakket estragon


Annonse



Næringsdeklarasjon for Østerssuppe fra Hordaland!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55.54219.52Kcal
Protein3.7014.62gram
Karbohydrat0.240.95gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett3.7214.70gram
Mettet fett1.736.84gram
Alkohol0.90 %
Salt0.311.22gram
Pris på oppskriftenKr 6.79Kr 26.84Kroner
Hele oppskriften veier1 581 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp buljongen, ha i estragon, østerslake og vin, og varm alt til kokepunktet. Visp sammen eggeplommer og crème fraîche i en bolle før det hele vispes inn i suppen. Smak til med salt og pepper. Varm suppen til under kokepunktet, men pass på at den ikke koker. Rør godt underveis.

Fordel østersene i tallerkenene, hell suppen over og server retten straks. Ristet loff eller ferske rundstykker er godt som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13678)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.