Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Abborgryte 2




Oppskriften inneholder 110 Kalorier, 1 g Karbo, 16 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkabborer á ca 300 g
1tssalt
2sssmør eller margarin
0,5dlpersille, hakket
0,5dldill, hakket
1dlvann
1sshvetemel


Annonse



Næringsdeklarasjon for Abborgryte 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109.55273.46Kcal
Protein16.1040.19gram
Karbohydrat0.812.02gram
Kostfiber0.120.30gram
Fett4.6311.56gram
Mettet fett2.746.84gram
Salt0.822.05gram
Pris på oppskriftenKr 11.33Kr 28.28Kroner
Hele oppskriften veier999 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap, rens og vask fiskene. Dryss salt inni og utenpå.

Smør en lav, vid gryte med litt av smøret eller margarinen. Dryss halvparten av det kryddergrønne i bunnen av gryten. Legg i fiskene med buken ned. Hell på vann og dryss resten av krydderurtene over. La åborene trekke under lokk i ca 10 minutter.

Lag en smør-mel-bolle av melet og resten av smøret eller margarinen. Bland jevningen forsiktig i gryten og la retten småkoke videre i 4-5 minutter.

Server kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8400)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.