Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Afrikansk høne




Oppskriften inneholder 93 Kalorier, 6 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storbroiler
100grsvisker
2dlvann
2sssukker
4sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper
Ca 2,5ssolje
1stkrød paprika
2,5dlhvitvin
1,5dlkraft fra broileren
0,5tsrosmarin
1stkløk
noen strimler sitronskall
Ca 2,5stkpærer, faste


Annonse



Næringsdeklarasjon for Afrikansk høne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93.07539.25Kcal
Protein9.0252.26gram
Karbohydrat6.1435.58gram
Kostfiber1.176.78gram
Fett2.5514.77gram
Mettet fett0.442.55gram
Alkohol1.02 %
Salt0.181.06gram
Pris på oppskriftenKr 4.88Kr 28.27Kroner
Hele oppskriften veier2 318 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok sviskene i vann tilsatt sukker til de er møre.

Del broileren i passe stykker. Ta ryggben og brystben og kok kraft på dem. Vend broileren i mel tilsatt salt og pepper.

Ha olje i pannen og stek stykkene til de er gyllenbrune. Ta dem opp.

Del paprikaen i strimler og stek dem i oljen på pannen. Ha dem i en ovnsfast form.

Rør resten av melet med vin og kraft fra broileren og ha det i pannen. Rør til det tykner.

Tilsett 2 ss kraft fra sviskene og rosmarin. Smak til med salt og pepper.

Skrell løken og ha den i pannen. Tilsett sitronskall. Skrell pærene og stikk ut kjernehusene. Skjær pærene i tykke skiver og ha dem i pannen.

Kok pærene ca 3 min. og ha dem i formen sammen med sausen i pannen.

Legg broilerstykkene på toppen sammen med sviskene. Legg lokk på. Sett formen i ovnen ved 190 C midt i ovnen i ca 1 time.

Fjern løken og sitronskallet før formen settes på bordet. Server ris eller poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12002)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Afrika
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.