Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Agurk/rabarbrasalat




Oppskriften inneholder 58 Kalorier, 13 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkagurk
Ca 2,5stang(stenger)rabarbra
1sssalt
1ssbrunt sukker
2dlvann
1dlsukker
Vineddik


Annonse



Næringsdeklarasjon for Agurk/rabarbrasalat!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57.96240.53Kcal
Protein0.502.08gram
Karbohydrat13.3455.36gram
Kostfiber0.943.90gram
Fett0.080.33gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt2.389.86gram
Pris på oppskriftenKr 2.84Kr 11.79Kroner
Hele oppskriften veier830 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell en agurk og skjær den i tykke skiver. Gjør det samme med rabarbra. Begge deler saltes og sukkeres .
La det hvile i ca. 15 min. og vrid det fri for vann.
Kok vann og rørsukker opp, smak til med en god vineddik, og la agurk og rabarbra trekke oppi i 1 døgn.
Vend feks litt friskhakket dill i før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22248)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.