Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Akevittgravet hjort




Oppskriften inneholder 123 Kalorier, 5 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grytre- eller indrefilet av hjort
0,5tstimian
0,5tsknust pepper
Ca 5,5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
20grsukker
40grsalt, grovt
20grgulrot
10grpurre
20grsellerirot
20grløk
1dlakevitt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Akevittgravet hjort!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122.97593.33Kcal
Protein11.4755.34gram
Karbohydrat5.4126.10gram
Kostfiber0.512.46gram
Fett0.723.47gram
Mettet fett0.532.56gram
Alkohol6.85 %
Salt8.2539.79gram
Pris på oppskriftenKr 22.11Kr 106.68Kroner
Hele oppskriften veier483 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Småhakk alle grønnsakene. Gni kjøttet med krydder, salt, sukker og grønnsaker. Legg det i en passe stor form og slå over akevitten. Legg kjøttet i press og sett formen kjølig i 2-3 dager.

Ta kjøttet opp og tørk det godt - og det er klart for servering. Pakk det i plast for lagring.

Kjøttet kan lagres kaldt i ca 1 uke. Når det skal serveres så skjær i tynne skiver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2590)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.