Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Alligator jambalaya




Oppskriften inneholder 86 Kalorier, 10 g Karbo, 8 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgmarineret alligatorkjøtt
1stkSterk italiensk pølse skåret i terninger
1stkGrønn pepper
1kopp(er)hakket persille
1kopp(er)hakket bladselleri
2boks(er)flådde tomater
2kopp(er)kyllingfond
2stk storløk hakket
2tsoregano
2dashTabasco
2feddhvitløk, presset
2kopp(er)ris
Olivenolje
Salt og pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Alligator jambalaya!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86.44699.86Kcal
Protein8.1565.99gram
Karbohydrat10.3483.72gram
Kostfiber0.846.80gram
Fett1.209.72gram
Mettet fett0.020.16gram
Salt0.141.15gram
Pris på oppskriftenKr 12.95Kr 104.85Kroner
Hele oppskriften veier3 239 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta en stor gryte, helst i støpejern og sauter de grønne pepper, persille, bladselleri, løk og hvitløk. Ha deretter tomater og kyllingfond i gryten.

Dekk gryten med bakepapir og sett den midt i en forvarmet ovn (200 grader). La retten bake i 25 minutter.

Skjær alligatorkjøttet i terninger, og ha resten av ingrediensene i gryten. La det surre inntil væsken er absorbert av risene. Rør jevnlig så risen ikke brenner fast

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21602)
Kategori: Gryterett
Land: Amerika

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.