Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Alt godt fra havet med chili og basilikum




Oppskriften inneholder 87 Kalorier, 2 g Karbo, 14 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
16stkmuslinger i skall
250grblekksprut, renset
1ssvegetabilsk olje
2feddhvitløk, hakket
6stkvårløk, snittede
20blad(er)basilikum, friske
2ssfiskesaus
1sssoyasaus
1stkgrønn chili utkjernet og hakket
1ssbrunt sukker
200grkjempereker uten skall, rå


Annonse



Næringsdeklarasjon for Alt godt fra havet med chili og basilikum!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86.64165.76Kcal
Protein13.5025.83gram
Karbohydrat2.454.69gram
Kostfiber0.350.67gram
Fett2.464.71gram
Mettet fett0.380.73gram
Salt2.013.84gram
Pris på oppskriftenKr 9.01Kr 17.24Kroner
Hele oppskriften veier765 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens muslingene og fjern skjegg og sand. Riss blekksprutene på kryss og tvers og skjær dem i stykker á 2 x 3 cm.

Varm oljen opp i en stor gryte, tilsett hvitløk og vårløk og stek det i 1 miniutt. Tilsett de resterende ingredienser unntatt blekksprut og reker og sauter under lokk i 6 minutter. De muslinger, der ikke har åpnet seg, skal kasseres.

Bland blekksprut og reker og stek videre i 3-4 minutter, til reker og blekksprutene er ferdige. Server retten øyeblikkelig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 20335)
Kategori: Smårett
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.