Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Andelår med fiken. grønnpepper og eple




Oppskriften inneholder 106 Kalorier, 21 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
2stkandelår
1ssgrønn pepper i lake, eller 1-2 ts tørreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 5stkfikener
1stkgult eple
6stk litesjalottløk
2stklaurbærblad
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Andelår med fiken. grønnpepper og eple!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105.88177.98Kcal
Protein1.702.86gram
Karbohydrat21.0835.44gram
Kostfiber4.327.26gram
Fett0.681.14gram
Mettet fett0.110.18gram
Salt0.310.52gram
Pris på oppskriftenKr 6.70Kr 11.26Kroner
Hele oppskriften veier336 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni inn andelårene med grovt salt. Varm en panne. Stek andelårene i 10 minutter på middels høy varme, så de får en fin brunfarge og begynner å svette ut litt fett - du trenger ikke bruke fett i pannen.

Del løk og fiken i to, del eplet i båter. Legg andelårene i en ildfast form oppå hvert sitt laurbærblad. Hell over fettet fra stekepanna. Strø over grønn pepper. legg fiken, eple og løk ved siden av og stek i ovnen ved 150 C i ca 1 time, til anda er gjennomstekt og løken fin og myk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7967)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 93,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.