Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Arme riddere med varm Camenås og kirsebærkompott




Arme riddere med varm Camenås og kirsebærkompott oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Her presenterer vi en dessert med smaker fra Østlandet. Oppskrift av Charlotte Mohn

Oppskriften inneholder 181 Kalorier, 23 g Karbo, 3 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)loff
1sssmør
2dlkremfløte
2dlhelmelk
2stkegg
3sshonning
150grkirsebær uten sten
3ssakevitt
100grCamenås eller camembert

Kirsebærsorbet

500grkirsebær uten sten
125grsukker
100grglukose
1dlvann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Arme riddere med varm Camenås og kirsebærkompott!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181.34845.44Kcal
Protein3.3715.71gram
Karbohydrat23.00107.23gram
Kostfiber0.622.89gram
Fett7.8436.55gram
Mettet fett4.8122.43gram
Alkohol0.58 %
Salt0.221.00gram
Pris på oppskriftenKr 10.21Kr 47.60Kroner
Hele oppskriften veier1 865 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær av skorpen på brødskivene og del hver skive i trekanter. Bland sammen melk, fløte, egg og honning. Dypp skivene i røren. Stekes gylne i litt smør. Skjær osten i skiver og legg dem på brødet. Stek skivene i ca. 2 minutter i ovnen på 180 °C, slik at osten så vidt begynner å smelte.

Kok opp honning og akevitt. Ha i bærene og varm dem gjennom. Ta de ut og kok inn saften til den tykner litt.

Kok opp bær, vann og sukker, tilsett glukosen. Kjør bærene til en puré og sil massen. Avkjøl litt og bland det hele. Kjør massen stiv i en sorbetmaskin eller frys den inn til en blokk og kjør den deretter myk i en foodprosessor like før servering.

Anretning:
Legg de arme ridderne på tallerken og drypp kirsebærsaus oppå. Legg en kule sorbet ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 26907)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pavlova med moreller.Pavlova med moreller.
Denne retten har 196,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tiramisu med kirsebær.Tiramisu med kirsebær.
Denne retten har 220,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Morellsuppe med kanelkrem.Morellsuppe med kanelkrem.
Denne retten har 123 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Arme riddere med varm Camenås og kirsebærkompott.Arme riddere med varm Camenås og kirsebærkomp.
Denne retten har 181,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 306,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.