Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aromatisk gresskar og bønne ris




Oppskriften inneholder 109 Kalorier, 13 g Karbo, 4 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Selleri, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grRis, Carnaroli
200grGresskar, Gul
240grBønner, forkokt cannellini
0,7literVegetalsk kraft
66clVin, Hvite
0,7kvist(er)Rosmarin
0,7stk liteLøk
0,7stang(stenger)stangselleri
0,7stkLaurbærblad
1,3blad(er)Sage bladerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
20grparmesan ost, raspet
2,7ssOlje, ekstra-virgin oliven
1dashSalt
1dashPepper
0,7stkgulrot
0,7feddhvitløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Aromatisk gresskar og bønne ris!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109.45597.73Kcal
Protein3.7920.70gram
Karbohydrat13.0871.43gram
Kostfiber2.3012.56gram
Fett1.9210.49gram
Mettet fett0.412.24gram
Alkohol2.87 %
Salt0.261.44gram
Pris på oppskriftenKr 5.75Kr 31.40Kroner
Hele oppskriften veier2 184 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krydre bønnene i noen minutter med laurbærene, saviebladene og hvitløkene. Kutt gresskaret opp i små biter og legg det i en kasserolle med lokk,.
Tilsett 2 skjeer olje og en halv kvist med rosmarin og småkok det over svak varme i 10 min. Imens, varm den kuttede gulroten i 2 skjeer olje i en kasserolle. Etterpå, tilsett risen, brun det i et par minutter.
Mykgjør risen ved å helle noe vin på og vent til den har fordampet. Ta rosmarinen ut av den småkokte gresskaret og putt gresskaret oppi risen. Hell 2-3 øser med kokende buljong til miksturen og la den stå over medium varme.
Fortsett å tilføye buljong med jevne mellomrom ettersom miksturen absorberer det.
Etter 10 min. tilføy bønnene. Når risen er klar til å spises, tilføy salt og pepper. Tilføy Parmesan osten og til slutt, strø over risen med den kuttede rosmarinen.

Forberedelses tid:20 min.
Koketid:30 min.

Sendt inn av klinisk ernæringsfusiolog Mrs. Claudia Contegiacomo

Mer info

Forfatter:
Kilde: Diabetes info
(Intern: 1511)
Kategori: Forrett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.