Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bakte epler med marsipan



Bakte epler med marsipan oppskrift.
Fotograf: Weber
Oppskrift fra weber hvor man griller ute i den kalde årstiden. Her med bakte epler med fyll.
Oppskrift kommer fra pressemelding fra Weber Grill. De har flere oppskrifter på sine hjemmesider, men jeg har ikke lov til å vise dem.


Oppskriften inneholder 203 Kalorier, 24 g Karbo, 2 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkepler
50grrosiner
2ssrom
50grsmør
50grhavregryn
50grbrunt sukker
50grmarsipan
50grfløte


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Bakte epler med marsipan med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier202.72405.64Kcal
Protein1.903.80gram
Karbohydrat23.5247.06gram
Kostfiber2.384.76gram
Fett9.8519.71gram
Alkohol1.09 %2.18gram
Mettet fett5.0810.17gram
Salt0.100.20gram
Pris på oppskriftenKr 4.09Kr 8.18Kr .-
Hele oppskriften veier800 totalt200 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

PÅ KJØKKENET
Bland rosinene og rommen i en bolle og la det trekke i minst 10 minutter.
Skjær av bunnen på eplene så de står oppreist.
Skjær av toppen på eplene og fjern innmaten. Sørg for at det ikke blir hull i bunnen.
Skjær marsipan i små biter.

VED GRILLEN
Forbered grillen til indirekte varme (ca. 180 °C). Hvis du bruker en 57 cm kullgrill, vil du trenge 1/2 tennrør med tente Weber-briketter.
Smelt smøret i en panne og tilsett havregryn og sukker.
Rør rundt til alt er karamellisert.
Når det er klart, tilsettes marsipanbitene, fløten og rosinene.
Rør rundt til alt er blandet, deretter fyller du eplene med blandingen og plasserer dem på grillformen.
Grill på indirekte varme i ca. 30 minutter.

Fakta:
Grillmetode: Indirekte
Grilltemperatur: 180 °C
Forberedelsestid: 10 min
Grilltid: 30 min
Total tid: 40 min
Utstyr: Grillform

Mer info

Forfatter:
Kilde: Weber
(Intern: 33486)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Waldorfsalat 3.Waldorfsalat 3.
Denne retten har 183,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eplesalat med mynte.Eplesalat med mynte.
Denne retten har 130,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Foliebakte epler.Foliebakte epler.
Denne retten har 203,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bakte epler med marsipan.Bakte epler med marsipan.
Denne retten har 202,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.