Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bangers i rom saus




Oppskriften inneholder 241 Kalorier, 12 g Karbo, 14 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grbangers tradisjonell pølse
hvit eller brun rom
2,5ssbrunt sukker
Olivenolje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bangers i rom saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier241.20150.75Kcal
Protein13.748.59gram
Karbohydrat11.737.33gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett15.489.68gram
Mettet fett5.473.42gram
Salt2.931.83gram
Pris på oppskriftenKr 27.30Kr 17.06Kroner
Hele oppskriften veier500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Surr pølsene brune i litt olivenolje. Tørk av de på papir. Del hver pølse i 3 deler. La de trekke i en bolle med rom for 2 timer. Ha de i ett ildfast fat og dryss over sukker. Se etter at de er helt dekket med rom og sukker. Stek i ovnen ved 165°C i ca 15-20 minutter. Server med cocktail pinner som snacks.

Bangers er en tradisjonell irsk pølse. Se egen oppskrift på hjemmelagde bangers.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14278)
Kategori: Snacks
Land: Irland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Innbakte pølser med revet ost.Innbakte pølser med revet ost.
Denne retten har 270,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.