Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bhajis




Oppskriften inneholder 116 Kalorier, 19 g Karbo, 4 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkløk
60grsjampinjong, små
45grbrunt rismel
45grhvetemel
0,5tsgurkemeie
0,5tssterkt chilipulver
0,25tsspisskummen, malt
0,25tskoriander, malt
0,25tssalt
1,5dlyoghurt, naturell
vegetabilsk olje til frityrsteking
persilledusker til pynt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bhajis!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116.0948.09Kcal
Protein4.401.82gram
Karbohydrat19.408.04gram
Kostfiber1.670.69gram
Fett1.950.81gram
Mettet fett0.970.40gram
Salt0.500.21gram
Pris på oppskriftenKr 3.71Kr 1.54Kroner
Hele oppskriften veier414 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell løken, del den i fire og skjær tynne skiver.

Grovhakk soppen. Bland brunt rismel og hvetemel i en bolle. Tilsett gurkemeie, chilipulver, spisskummen, koriander og salt. Rør i yoghurt, løk og sjampinjonger. Bland godt.

Halvfyll en tykkbunnet gryte eller en frityrgryte med olje og varm opp til 190 C, eller til en daggammel loffbit blir brun på ca 1 minutt. Del blandingen i 10 like store deler. Form hver del til en bolle i en skje, legg bollen i den varme oljen og stek dem i 3-4 minutter til de er gyllenbrune og gjennomstekte. La bollene renne av seg på fettsugende papir. Server dem varme med en persilledusk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12612)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.