Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Biffgodt til bakt potet




Oppskriften inneholder 188 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grmør biff,
1sssmør/olje,
salt,
1dashpepper,
1stkfinhakket løk,
2sskonjakk (kan sløyfes),
2dlcrème fraîche,
1feddhvitløk, presset
1tsworchestersaus,
1sschilisaus


Annonse



Næringsdeklarasjon for Biffgodt til bakt potet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187.531 248.01Kcal
Protein10.8972.47gram
Karbohydrat2.1314.18gram
Kostfiber0.342.26gram
Fett14.1594.17gram
Mettet fett8.7358.10gram
Alkohol1.06 %
Salt0.181.23gram
Pris på oppskriftenKr 14.27Kr 94.97Kroner
Hele oppskriften veier666 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i tynne strimler. Brun det i smør eller olje. Strø på salt og pepper. Fres løken myk uten at den tar farge. Bland kjøtt og løk i pannen. Hell evt. over konjakk og la det koke inn.
Bland i crème fraîche og smak til med krydder. Fordeles i potetene og pyntes med paprika og persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19569)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.