Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Biffgryte med hjort




Oppskriften inneholder 125 Kalorier, 2 g Karbo, 12 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grmørt hjortekjøtt fra bakpart
2stkløk
margarin til steking
100grsopp
3sstomatpuré
1begerseterrømme
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Biffgryte med hjort!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125.08492.57Kcal
Protein12.0347.37gram
Karbohydrat2.369.29gram
Kostfiber0.552.17gram
Fett7.3829.06gram
Mettet fett4.6218.19gram
Salt0.200.77gram
Pris på oppskriftenKr 13.15Kr 51.78Kroner
Hele oppskriften veier1 575 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i strimler med ca 3-4 cm lengde og 1 cm bredde. Rens og hakk løken og soppen og stek lett i smøret. Ta opp og legg til side.

Bruk nå sterkere varme og brun kjøttstrimlene hurtig i det fettet som er igjen i gryta. Tilsett mer smør om nødvendig, dersom soppen har trukket til seg mesteparten. Brun små porsjoner om gangen og kok ut pannen med litt vann mellom hver porsjon du bruner.

Tilsett alt det brunede kjøttet tilbake i gryta. Skru ned varmen, ha i løk, sopp og litt salt og pepper. Bland godt sammen. Tilsett tomatpureen og hell over rømme. Rør lett og la trekke på svak varme i ca 5 minutter. Server med ris eller kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kystvilt
(Intern: 10015)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.