Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnestek 2




Oppskriften inneholder 134 Kalorier, 0 g Karbo, 16 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
1,5kgbjørnestek
2ssrapsolje
1tssalt
0,5tsviltkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5tshvit eller svart pepper
Ca 3,5dlbuljong


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bjørnestek 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134.19315.05Kcal
Protein16.1237.85gram
Karbohydrat0.070.16gram
Kostfiber0.020.05gram
Fett7.7118.10gram
Mettet fett0.070.16gram
Salt0.571.34gram
Pris på oppskriftenKr 20.18Kr 47.38Kroner
Hele oppskriften veier1 878 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Halvtin steken dersom den er frossen.

Rens, tørk og bind opp kjøttet for å få fasong på steken. Hell olje i en stekegryte og brun kjøttet rundt det hele. Salt og pepre. Hell i litt buljong. Stikk inn et steketermometer. Legg på lokk og la steken surre under lokk i ca 2 timer eller til termometeret viser 80 C. Spe med buljong under stekingen. Må være gjennomstekt.

La steken hvile ca 15 minutter. Skjær den opp i tynne skiver og server med kokte poteter, grønnsaker og en frisk rødkålsalat med rosiner. Se egen oppskrift: Salater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10808)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.