Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bjørnebærmuffins 2




Oppskriften inneholder 299 Kalorier, 39 g Karbo, 6 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grbjørnebær
2sssukker
25grmandler
250grhvetemel
1,5tsbakepulver
1tsvaniljesukker
125grMargarin
125grsukker
1stksitron, revet skall
1dlmelk
2stkegg


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bjørnebærmuffins 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier299.452 784.53Kcal
Protein5.8254.12gram
Karbohydrat39.04363.03gram
Kostfiber2.1820.27gram
Fett12.85119.49gram
Mettet fett2.7525.57gram
Salt0.403.72gram
Pris på oppskriftenKr 4.06Kr 37.75Kroner
Hele oppskriften veier930 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland hvetemel, bakepulver og vaniljesukker i en skål.
Smuldre fettstoffet i.
Tilsett 125 g sukker og reven sitronskall.
Rør melk og de piskede egg i.
Rør forsiktig bjørnebær drysset med 1 ss sukker og hakkede mandler i.
Fordel deigen i papirformer og bak dem i ca. 20 minutter ved 200ºC.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 28203)
Tilberedningstid: 35 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Muffins
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.