Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåmuggost




Oppskriften inneholder 97 Kalorier, 4 g Karbo, 4 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literkulturmelk
3dllettrømme
0,5porsjon(er)ostemasseIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 35grnorzola
valnøtter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blåmuggost!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96.791 277.63Kcal
Protein3.5646.99gram
Karbohydrat3.8350.56gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett7.4798.60gram
Mettet fett5.0967.19gram
Salt0.172.24gram
Pris på oppskriftenKr 2.99Kr 39.47Kroner
Hele oppskriften veier1 320 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 400 g ost)

Bland kulturmelk og rømme i et kokekar. Varm blandingen til 45-50 C og la den renne av i kaffefilter. Sett en kaffefiltertrakt med papirfilter på en kanne. Hell i væsken og la mysen renne av, det tar ca 4 timer.

Hell ostemassen i en bolle. Mos norzolaosten. Bland halvparten av ostemassen med norzolaosten. Form den til små, flate oster og garner med valnøttkjerner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12460)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kokaost fra Budal.Kokaost fra Budal.
Denne retten har 51,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.