Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåskjell i fløte




Oppskriften inneholder 250 Kalorier, 1 g Karbo, 4 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgblåskjell
1dloliven olje
3dlfløte
2dlhvitvin
2tscarry paste


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blåskjell i fløte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250.29550.01Kcal
Protein4.139.08gram
Karbohydrat1.272.79gram
Kostfiber0.090.20gram
Fett23.7152.10gram
Mettet fett10.0021.98gram
Alkohol2.16 %
Salt0.541.18gram
Pris på oppskriftenKr 7.49Kr 16.46Kroner
Hele oppskriften veier879 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1kg blåskjell has i fresende olje til de åpner seg, tøm på fløten, vinen smak til med carry paste, pepper og salt. Smak på kraften ! Ummmm
Server ferske ciabatta til !

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16726)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Blåskjell i panne.Blåskjell i panne.
Denne retten har 130,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paella rask.Paella rask.
Denne retten har 83,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 34,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.