Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåskjell i paiskall




Oppskriften inneholder 273 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
120grhvetemel (2 dl)
100grsmør eller margarin
0,5dlvann

Fyll

1liten boksblåskjell, ca 200 g
2stkegg
2dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
2ssdill, hakket


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blåskjell i paiskall!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier273.44578.38Kcal
Protein9.4119.90gram
Karbohydrat11.0323.33gram
Kostfiber0.531.12gram
Fett21.1844.80gram
Mettet fett12.6826.82gram
Salt0.531.13gram
Pris på oppskriftenKr 7.33Kr 15.50Kroner
Hele oppskriften veier846 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk smør og mel til paideigen, eller smuldre smør og mel, tilsett vann, og arbeid deigen raskt sammen. Legg den til avkjøling ca 1 time.

Kjevle ut deigen og kle bunn og sider i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel, sett formen i ovnen ved 225 C i ca 15 minutter.

Sil blåskjell og tørk forsiktig. Pisk egg og fløte sammen med krydderet, tilsett blåskjell og dill. Fyll paiskallet med blandingen.

Sett paien i ovnen ved 200 C i 25 minutter til fyllet er stivnet.

Server lunken pariserloff og smør til. Grønnsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7724)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.