Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåskjellfrikassé med lettgravet ingefærørret




Oppskriften inneholder 136 Kalorier, 9 g Karbo, 10 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
20grsmør
2stang(stenger)selleri
2stksjalottløk
1feddhvitløk
2tsthai chili (små og sterke)
2tsgressløk
litt frisk koriander
1kgblåskjell
20grsmør
salt og sitron

Lettgravet/marinert ørret

500grørretfilet uten skinn
160grsalt
100grsukker
2sssoyasaus
2ssris- eller hvitvinseddik
2cmrevet frisk ingefær
1ssristede sesamfrø
koriander og gressløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blåskjellfrikassé med lettgravet ingefærørret!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136.03451.14Kcal
Protein9.7832.44gram
Karbohydrat8.5028.19gram
Kostfiber0.361.19gram
Fett6.9122.92gram
Mettet fett2.478.19gram
Salt12.6641.98gram
Pris på oppskriftenKr 7.91Kr 26.23Kroner
Hele oppskriften veier1 327 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk grønnsakene til frikasseen og fres dem i smør. Hakkede og hele (rensede) blåskjell has i like før servering. ”Bind” det sammen med smør og smak til med salt og sitron. Ørreten lettgraves i salt/sukkerblandingen.
Etter ca 3 timer skjæres fileten (gjerne ryggfileten) i små skiver, 4 –5 milimeter tykke. Dressingen dryppes over. Server herligheten lagt pen opp på tallerkener med en god smørsaus (beurre blanc) og tynne sesamkjeks (Ost og sesamfrø smeltet i ovnen).
Pynt med litt sort kaviar på toppen og klipp godt med gressløk over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 28307)
Tilberedningstid: 20 min + graving
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.