Gå til forsiden av matoppskrift.no Matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blåskjell i kokosmelk og karri




Blåskjell i kokosmelk og karri oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Når du legger blåskjell på grillen kan du variere smaken i ulike retninger. I denne oppskriften er retningen øst, med asiatiske smaker av kokosmelk og karri. Dette er rask og lekker grillmat!

Oppskriften inneholder 139 Kalorier, 13 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Oppskriften er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2kgblåskjell
2,5dlkokosmelk
2tscurrypasta, rød
2sspersille, frisk
4stkaluminiumsfolieIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Tilbehør

8skive(r)brød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blåskjell i kokosmelk og karri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139.43396.29Kcal
Protein8.1223.08gram
Karbohydrat13.2137.55gram
Kostfiber1.815.14gram
Fett5.6115.95gram
Mettet fett4.2412.05gram
Salt1.052.99gram
Pris på oppskriftenKr 4.56Kr 12.96Kroner
Hele oppskriften veier1 137 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrubb blåskjellene og kontroller at alle skjellene er lukket. Kast tvilsomme skjell.
Bruk tykt grillfolie eller et dobbelt lag vanlig folie. Fordel skjellene på foliearkene.
Rør sammen kokosmelk og currypasta og rør inn persille. Fordel det over blåskjellene og pakk folien godt rundt.
Sett pakkene på grillen med skjøten opp. Stek dem i ca. 10-12 minutter til skjellene åpner seg.
Spis skjellene rett fra pakken med godt brød til.

Tips:
Du kan også pakke alle skjellene i en stor foliepakke. Beregn da omtrent dobbelt så lang tid.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29007)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kongekrabbe med blåskjell og salsa fresca.Kongekrabbe med blåskjell og salsa fresca.
Denne retten har 69,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blåskjell med tomat og vårløk på grillen.Blåskjell med tomat og vårløk på grillen.
Denne retten har 41,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blåskjell i kokosmelk og karri.Blåskjell i kokosmelk og karri.
Denne retten har 139,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.