Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blandet vårsalat




Oppskriften inneholder 140 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grmatsyreblader
skvallerkålblader
bøkeblader
engkarseblomster
1stkløk, finhakket

Dressing:

4ssrømme
1feddhvitløk
1ssolje
urtesalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blandet vårsalat!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.02100.92Kcal
Protein1.721.24gram
Karbohydrat4.032.90gram
Kostfiber0.730.53gram
Fett12.849.25gram
Mettet fett5.503.96gram
Salt0.020.01gram
Pris på oppskriftenKr 11.97Kr 8.63Kroner
Hele oppskriften veier288 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bladene klippes opp og blandes i en bolle. Tilsett deretter hakket løk.

Dressingen helles over salaten like før servering. Pynt med karseblomster.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 24879)
Kategori: Salat
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.