Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodklubb fra Troms




Oppskriften inneholder 306 Kalorier, 19 g Karbo, 10 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7,5dlblod,
1kopp(er)vann,
2kopp(er)hakket talg,
salt,
1dashpepper,
0,5kgsiktet rugmel.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blodklubb fra Troms!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier306.261 447.23Kcal
Protein10.3749.00gram
Karbohydrat18.5787.75gram
Kostfiber2.2810.77gram
Fett20.6697.63gram
Mettet fett10.0647.54gram
Salt0.231.08gram
Pris på oppskriftenKr 4.40Kr 20.79Kroner
Hele oppskriften veier1 890 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alt blandes til en deig som er så fast at sleiva står i røren. Lag så boller med en skje og legg dem i kokende, lettsaltet vann. La dem koke i ca. 1/2 time.
Klubbene spises med smør og sirup på. Kald klubb kan skjæres i skiver og stekes lett i margarin.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18316)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.