Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding 3




Oppskriften inneholder 199 Kalorier, 14 g Karbo, 8 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlblod
0,75dlsagogryn
1dlmelk
3,5dlknuste rugkavringer
2tssalt
0,75tstimian
1krmkardemomme
2sssukker
3sshvetemel
40grnyretalg
40grsmør smeltet
0,5tskanel
0,3tspepper
0,3tsnellik
2,5dlfløte
3stkepler
3stkegg


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blodpudding 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier198.763 381.45Kcal
Protein8.45143.76gram
Karbohydrat13.61231.54gram
Kostfiber0.8113.78gram
Fett12.10205.85gram
Mettet fett6.75114.84gram
Salt1.0818.31gram
Pris på oppskriftenKr 4.72Kr 80.30Kroner
Hele oppskriften veier1 701 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt grynene i melken noen timer. Sil og visp blodet, ha i kavring, salt, timian, kardemomme og sukker. Skal så trekke ett par timer. Hakk nyretalg fint og skrell, hakk eplene i biter. Visp eggene. Bland så alt sammen godt sammen.

Fylles i en godt smurt form som stekes i vannbad i ca 1 time eller til den er gjennomstekt. Puddingen skal være mørk og fast. Bruk 175-200 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3810)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.