Oppskriften inneholder
199 Kalorier,
14 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodpudding 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 198.76 | 3 381.45 | Kcal |
Protein | 8.45 | 143.76 | gram |
Karbohydrat | 13.61 | 231.54 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 13.78 | gram |
Fett | 12.10 | 205.85 | gram |
Mettet fett | 6.75 | 114.84 | gram |
Salt | 1.08 | 18.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.72 | Kr 80.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 701 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Bløt grynene i melken noen timer. Sil og visp blodet, ha i kavring, salt, timian, kardemomme og sukker. Skal så trekke ett par timer. Hakk nyretalg fint og skrell, hakk eplene i biter. Visp eggene. Bland så alt sammen godt sammen.
Fylles i en godt smurt form som stekes i vannbad i ca 1 time eller til den er gjennomstekt. Puddingen skal være mørk og fast. Bruk 175-200 grader.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3810)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.