Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding 3




Oppskriften inneholder 196 Kalorier, 13 g Karbo, 8 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5dlblod
0,75dlsagogryn
1dlmelk
3,5dlknuste rugkavringer
2tssalt
0,75tstimian
1krmkardemomme
2sssukker
3sshvetemel
40grnyretalg
40grsmør smeltet
0,5tskanel
0,3tspepper
0,3tsnellik
2,5dlfløte
3stkepler
3stkegg


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blodpudding 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier195.913 341.88Kcal
Protein8.43143.80gram
Karbohydrat12.83218.86gram
Kostfiber0.8514.50gram
Fett12.13206.92gram
Mettet fett6.77115.48gram
Salt1.0818.41gram
Pris på oppskriftenKr 4.72Kr 80.51Kroner
Hele oppskriften veier1 706 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt grynene i melken noen timer. Sil og visp blodet, ha i kavring, salt, timian, kardemomme og sukker. Skal så trekke ett par timer. Hakk nyretalg fint og skrell, hakk eplene i biter. Visp eggene. Bland så alt sammen godt sammen.

Fylles i en godt smurt form som stekes i vannbad i ca 1 time eller til den er gjennomstekt. Puddingen skal være mørk og fast. Bruk 175-200 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3810)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.